Forfatterskolens nye bog udkom fem gange

 

Flotte afslutninger på de fem forfatterskoler. Billederne her er fra Roskilde, Holbæk, Kalundborg og Odsherred.

DSC_0428

holbæk1

 


Forfatterskolen for unge har i 2016 haft cirka 55 elever fordelt på fem kommuner. Hovedunderviserne er forfatterne Nanna Foss, Caroline Ørsum, Charlotte Weitze, Bodil El Jørgensen og Malene Kirkegaard. De er suppleret af Martin Glaz Serup, Jens Blendstrup, Anne-Marie Donslund m.fl.

En Voxpop er når tilfældigt udvalgte personer udtaler sig om et emne. Vox betyder stemme, og her er det unge menneskers stemmer, der udtaler sig om, hvad de end måtte have lyst til. Der er prosa og lyrik. Der er realisme og fantasy. Der er stemmer i alderen 12 til 20 år. Og der er blod, kærlighed og død.

Når man som ung vælger at gå på forfatterskolen, er det fordi man elsker at skrive. Elsker at udforske, hvad der sker, når man sætter hænderne på tasterne og lader dem hamre løs. Elsker at mærke suset, når teksten skriver sig selv. Man elsker ikke nødvendigvis at stille sig op og læse teksten højt. Men man gør det alligevel fordi man ved, at disse ord skal ud i verden.

Forfatterskolen for unge i Midt- og Vestsjælland finansieres gennem Statens Kunstfond, Kulturregion Midt- og Vestsjælland samt de deltagende kommuner. Bogen er illustreret og sat op af designer Lene Sørensen Rose.

Forfatterskolen bestyres af Anne-Marie Donslund, kulturkonsulent i Odsherred og selv børnebogsforfatter. Yderligere oplysninger: anmdo@odsherred.dk, tlf. 61153676.

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s