Undervisning

Undervisningsplan for forfatterskolen i Kalundborg
v. Charlotte Weitze

 

På Forfatterskolen for Unge i Kalundborg møder du andre unge, der kan lide at skrive. Du bliver undervist af Charlotte Weitze, som er professionel forfatter og en erfaren underviser.

Undervisningen er tilrettelangt, så du prøver forskellige genrer af – f.eks. fantasy, gyser, digte, realisme, fanfiction, kærlighedshistorier, krimi eller andre genrer, som holdet interesserer sig for. Du lærer også om f.eks. personopbygning, synsvinkler, at skrive med alle sanser og at skabe et spændende plot.

Du skal regne med, at der bliver lidt hjemmearbejde, og du skal være klar til at læse dine tekster op for de andre elever og modtage respons. Men vi gør meget ud af at skabe en god stemning på holdet, så alle føler sig trygge og på den måde kommer ud over rampen med deres historier.

Når du går på forfatterskolen, har du også mulighed for at deltage i litteraturfestivalen Litt Talk på Vallekilde højskole og at få en tekst trykt i en antologi, som vi laver i samarbejde med de andre forfatterskoler på Midt- og Vestsjælland. 

Vi starter mandag d. 12. september og slutter d. 21. november. Der er undervisning hver mandag 17-20. Anders Greiss og Michael Kamp er gæstelærer ( i henholdsvis lyrik og sangtekster samt gyser og splatter). 

Det foregår på biblioteket i Kalundborg. 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s