Undervisning

Hjerteligt velkommen til Forfatterskolen for Unge i Kalundborg

Foråret 2018

Vi mødes som udgangspunkt hver mandag kl. 17-20 i Multihuset, Vestre Havneplads 6 i Kalundborg. Men der kan også være undervisning og arrangementer andre steder og på andre tidspunkter. Så hold godt øje med undervisningsplanen.

Den daglige undervisning varetages af mig. Jeg hedder Charlotte Weitze, er forfatter og har flere års undervisningserfaring i kreativ skrivning fra bl.a. Vallekilde Højskole, Forfatterskolen for Unge i Odsherred og workshops på forskellige gymnasier.

Du skal skrive rigtigt meget i undervisningstiden, men sommetider bliver det nødvendigt at arbejde med teksterne hjemme. Der vil også være oplæsningsarrangementer, som det forventes, at du deltager i. Derfor er det afgørende, at du har mod på at dele dine tekster med andre. Jeg arbejder målrettet med, at alle kommer til at lære hinanden at kende, og at forfatterskolen bliver hyggeligt og rart sted at komme.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål: charlotte.weitze@jubii.dk, tlf. 30227871. Hvis der er nogle særlige forhold, jeg skal tage højde for, vil jeg gerne vide det på forhånd. Det er også vigtig, at du melder afbud til mig, hvis du ikke kan komme en enkelt gang.

Husk at tage din egen computer og en madpakke med.
Mange venlige hilsner og på gensyn!

Charlotte Weitze

havns5

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s