Odsherred

Hvis du vil gå på forfatterskolen i foråret 2018 skal du gå ind og betale her:

TILMELDING OG BETALING forår 2018

Vil du lære hvordan man bygger en historie op? Hvordan man skriver troværdige karakterer? Hvordan man får nakkehårene til at rejse sig på læseren eller laver det perfekte plottwist?

Alt dette og meget mere kan du få mere at vide om på Forfatterskolen for Unge i Odsherred. Det er et tilbud til de 12-18-årige, der gerne vil bruge nogle timer om ugen på at blive bedre til at skrive.
Vi skal lave masser af sjove skriveøvelser, men vi skal også lære om de mere tekniske ting ved at være forfatter, for eksempel plotarbejde og redigering. Vi skal snakke om sprog og om hvordan man får idéer.

 

Nanna Foss (f. 1985) er fast underviser på forfatterskolen. Hun debuterede med den anmelderroste tidsrejseroman SPEKTRUM 1: LEONIDERNE i 2014 og har udgivet flere noveller samt bind 2 i SPEKTRUM-serien (flere bind er på vej). Hun har selv gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur i København og er desuden medlem af foreningen Håbefulde Unge Forfattere. Læs mere på www.nannafoss.dk

Praktiske informationer

Undervisningen foregår på Nykøbing Bibliotek onsdag kl.18-20.

Eleverne skal selv medbringe computer og evt. strømstik.

Om Forfatterskolen for Unge

Midt- og Vestsjælland har i alt fem forfatterskoler for unge mellem 12 og 18 år. I Odsherred, Kalundborg, Roskilde, Holbæk og Slagelse/Korsør kan du blive undervist af professionelle forfattere hver uge.

De seneste tre år er forfatterskoleforløbene blevet afsluttet med en tekstsamling, der indeholder elevtekster fra alle forfatterskolerne.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s