Odsherred

TILMELDING OG BETALING sæson 2018-19

Kan du li’ at skrive, finde på, lege med ord, vende tingene på hovedet? Kunne du tænke dig at lære noget om at opbygge historier, få ideer, gå i dybden, redigere, komme videre, give/få feedback? Og mangler du nogen at dele din interesse med? Så er Forfatterskolen for Unge måske noget for dig. Det er et tilbud til 12 – 18 årige, der gerne vil bruge nogle timer om ugen på at blive bedre til at skrive.

Gennem forskellige skriveøvelser vil vi producere en masse nyt materiale. Vi vil arbejde med plot, karakteropbygning, fortællerstemme m.m. Vi vil også gå i dybden med nogle af dine tekster, arbejde med redigering og med at give og få respons.

Inge Duelund Nielsen står for undervisningen under Nanna Foss’ barselsorlov. Inge er forfatter til primært børnebøger. Hun skriver i forskellige genrer for forskellige aldersgrupper. Har været nomineret til Orlaprisen, til Drengelitteraturprisen og i 2017 til Kulturministeriets forfatterpris.

I efteråret foregår undervisningen onsdage kl. 18.30 – 20.30 plus en lørdag i løbet af semesteret. Til foråret bliver det muligvis anderledes.

Bibliotekets kontaktperson hedder Silke Weitling: anbwe@odsherred.dk 

Inge Duelund kan kontaktes på: ingeduelund@gmail.com

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s