Sommercamp

Forfatterskolens Sommercamp 2018 foregår fra søndag den 29. juli til lørdag den 4. august på Jyderup Højskole. Det koster 1000 kr. at deltage, og det er inkl. både undervisning, kost og logi. 

Tilmelding her

Du skal være 12-20 år for at deltage på forfatterskoleholdene – og 16-22 på FGK-holdet.

I bliver inddelt på hold efter alder og interesser. Underviserne er de søde og vildt dygtige forfatterskolelærere: Bodil El Jørgensen, Charlotte Weitze, Martin Glaz Serup, Dy Plambeck og Malene Kirkegaard.

Anne-Marie Donslund er campleder. Hun sætter plaster på, hvis det gør ondt, sørger for aktiviteter ved siden af undervisningen og står for campens store fælles performance den sidste aften: En digt- og lydperformance på Vejrhøj til Geoparkfestivalen i Odsherred med generalprøve torsdag aften i skoven ved højskolen.

Jyderup Højskole ligger naturskønt ved skov og sø  til den ene side og Jyderup by og station på den anden. Jyderup Højskoles bygninger består af Sølyst Slot og Lerchehuset, som er et andet lille slot. Vi skal bo i Lerchehuset og spise på Sølyst.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til Anne-Marie Donslund på anmdo@odsherred.dk, tlf. 61153676.

 

SOMMERCAMPEN 2017 I BILLEDER:

 

Fotos: Claus Starup

Nordvestnyt besøgte Sommercampen torsdag og så kom vi i avisen. Se reportagen her.

 

Reklamer